Юлияна Кънчева ужасена след секс с негър

интернет
share

Юлияна треперила след любовната авантюра с чернокожия, но не от кеф, а от ужас.

Позабравената бивша манекенка и актриса от „Ла донна е мобиле” тези дни нашумя по един твърде трагикомична история, която за изненада семейната вече дама не крие от приятелките си, пише днес „Галерия”. Става ясно, че в момент на изпитана похотливост красивата някога моделка си е легнала с чернокож мъж.

Връзката на Кънчева с въпросния сексапилен партньор била кратка, но бурна. Тъмнокожият бизнесмен и съпругата на дизайнера Жоро Пентаграма се запознали по време ревю в Милано, а след като се разделили българката подочула отнякъде, че въпросният мъж е хомосексуалист и имал безбройни и безразборни полови контакти с мъже и жени. Изпаднала в паника и разтреперана от ужас, Юлияна се решила на тест за СПИН, резултатът от който за късмет се оказал отрицателен.

След щастливото си избавление, Юлияна Кънчева самокритично и философски заключила пред приятелки: „Ето докъде можеше да доведе лекомислието ми”. Популярната екс манекенка и настояща щастлива майка Юлияна Кънчева обаче едва ли някога ще забрави какво е преживяла преди да разбере резултатите от теста за СПИН, от който зависело здравето и живота й.

 

Водещи новини

Още новини