Рок ще разтърси Разлог

share

Рок ще звучи и само рок ще слуша Разлог на 7 и 8 септември, а музикалният фестивал "Рок Разлог", който се открива в петък, вече е напълнил хотелите в региона. Това съобщиха организаторите на събитието от община Разлог.

Хотелиерите си пожелават повече подобни интересни събития, които да привличат туристите.

Ден преди официалното откриване на централния площад в града е изградена професионална сцена. Озвучителната техника с цифрово управление с мощност 50 kW и ефектното осветление ще бъдат чути и видени още днес, по време на т. нар. пре-парти, което ще предшества музикалното събитие. На сцената на "Рок Разлог" извън официалната програма ще се качат "БГ бенд" и местни непопулярни изпълнители.

Почивните дни и музикалният фестивал "Рок Разлог" са привлекли гости и почитатели на рока от цялата страна. Туристите със сигурност няма да скучаят, уверяват домакините.

Два дни преди 9 септември площадът на Разлог ще бъде пълен с хора, но не за политически речи, а за да бъде чут гласът на рок музиката.

Сцената на 7 септември е запазена за изпълнителите на хитовото парче "А ние с Боби двамата пием кафе" и "Уикеда", за купонджиите от "Обратен ефект" и Светльо Хиподилски & The Legends. На 8 септември в Разлог ще властва музиката на "Бийтълс". Дони, Коцето-Калки, китаристът на Б.Т.Р. Славчо Николов и Венко Поромански - бившият барабанист на група "Те", ще се качат на сцената на "Рок Разлог" като "Акустик Бийтълс Проджект".

Преди да бъдат чути вечни хитове на легендите "Бийтълс" публиката ще подгреят изпълнителите от проект "Камино 4", обединил музикалните идоли Ясен, Преслава, Влади и Ива.

Началото на концертите от програмата на "Рок Разлог" е 19:30 часа на централния площад на града. Входът за всички е безплатен, но бирата се плаща, допълват организаторите.

Водещи новини

Още новини