Петима световни диджеи идват на Solar Summer

pixabay
share

Петима световни диджеи идват на Solar Summer. Събитието ще се състои от 13 до 15 август на пристанището на Бургас, съобщават организаторите.

В трите дни гостуват имена като Hot Since 82, Michael Bibi, Paco Osuna, Victor Calderone и Amelie Lens.

Две ключови фигури на британската електронна сцена ще се качат зад пулта в откриващата вечер (13 август). Дейли Падли, познат на публиката като Hot Since 82, е в топ 10 на най-продаваните артисти на Beatport с хита Bigger Than Prince (ремикс). Hot Since 82 е бил хедлайнер на почти всички значими фестивали по света, има зад гърба си седем сезона в Ибиса, включително три като резидент на Labyrinth в Pacha.

Michael Bibi е създателят на Hanging Tree.

Над 20-годишната кариера на Paco Osuna включва многобройни лейбъли като Plus8, Minus, Mood, както и тези за собствената му платформа Mindshake. "Когато става въпрос за списъка със събития с негови участия, той е безкраен, но основният принцип на Osuna, че качеството е по-важно от количеството, остава винаги на първо място", казват организаторите на Solar Summer.

Заедно с него зад пулта във втората фестивална вечер ще се качи и Victor Calderone, гостувала неведнъж у нас. Той има съвместни проекти с имена като Мадона, Стинг и Бионсе, а също с Ричи Хотин, Richie Hawtin, Адам Бейър и Никол Мудабер.

Финалната вечер ще бъде изцяло за Amelie Lens. След гостуването й на миналогодишния Solar в София, тя беше призната за новата техно кралица на сцената. Адам Бейър описва музиката й като "чиста форма на техно, която ще остане във времето".

Водещи новини

Още новини