Обвиниха Елица Тодорова в кражба

share

Народният певец Илия Луков обяви, че колежката му Елица Тодорова е присвоила идеята за "Най-дългото хоро на света".

Зад позицията му застанаха фолклорни легенди като Янка Рупкина и Любка Рондова. Пеещата барабанистка обаче предпочита да се разграничи от нападките им. "Не ми е най-важното регистрирането на рекорда за Гинес. По-важното тук е друго – да се хванем за ръце, да танцуваме в един ритъм и в една посока. Хоро се играе така! Няма повод за сърдене", обясни позицията си пред "Монитор" тя.

Талантливият кадър на музикалното училище "Филип Кутев" в Котел показа уважението си към инициатора за най-дълго хоро Илия Луков: "Той е обичан изпълнител и аз с радост го поканих да обединим усилията си, за да направим нещо наистина значимо. Ще бъде хубаво, ако всички загърбим личните си стремежи и наистина се хванем ръка за ръка." Елица си спомни и за подкрепата на Стефка Костадинова, която й казала: "Ако някой подобри моя световен рекорд, то това е просто подобряване на рекорда”, пише монитор.бг.

Тодорова радостно съобщи, че е мобилизирала българската общност във Ванкувър, Берлин, Лондон, Виена, Чикаго, Брюксел и Австралия, за да танцува с нея в същия ден, час и минути. "Радвам се, че нашите олимпийски и световни шампиони застават зад идеята, защото няма нищо по-хубаво от това да се обединяваме. Илия, не знаеш колко ще се радвам, ако облечем носиите и направим съвместно най-голямото българско хоро", приканва колегата си Елица.

Водещи новини

Още новини