Измама в „Гласът на България”! Ето кой е истинският победител

Интернет
share

Стелияна Христова бе обявена за първия Глас на България на финалите снощи.

Изпълнителката от отбора на Мариана Попова безспорно има качествата да бъде победител, но в кулоарите на шоуто се коментира, че всъщност истинският финалист е друг участник.

Роксана е победителят в „Гласът на България” и тя ще обере лаврите, мърморят колегите на ромката Антоанета Линкова, цитирали от „България днес”. Именно по тази причина малко преди финалите всички таланти са изолирали Роксана и не обелвали и дума на момичето.

Самата тя след отпадането си снощи заяви в ефир: „Аз вече се чувствам като победител”.

Роксана бе на трето място в гласуването на публиката и така отпадна на финалите на „Гласът на България”. Според запознати обаче пътят й като певица тепърва започва да се гради, а негови „строител” ще бъде Слави Трифонов. Продуцентът на шоуто винаги е лансирал ромската певица още с участието й в „Стани поп фолк звезда”.

Нещо повече – според „България днес” Дългия уреждал редовно Роксана по участия, като прибирал 50% от хонорара на момичето. А след участието й в „Гласът на България” Слави вече е начертал бляскава кариера за ромката.

Колкото до Стелияна, коментарите са, че я очаква съдбата на Светльо Христов, който така и не получи обещания собствен албум.

Водещи новини

Още новини