Шоуто на Sade: 20 тира техника, 50 човека екип, и безброй гарантирани емоции

Интернет
share

Остават броени дни до дългоочакваното гостуване на соул сензацията Шаде и групата й на 29 октомври в "Арена Армеец", София.

След дълго отсъствие, Sade триумфално се завърнаха тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, които са уникална комбинация от класическото им звучене и новаторска визия.

Българската публика ще стане свидетел на един невиждан спектакъл. Подготовката за него започва два дни преди събитието.

50-членният екип пристига в София на 27 октомври заедно с 20 тира сценична техника.

Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина. Феерични австрийски завеси ще обграждат сцената от двете й страни. Върху тях ще бъде прожектирана забележителната мултимедия, дело на талантливата световно известна Софи Мюлер.

Режисьорката от британски произход е създател на едни от най-ефектните видео клипове за последното десетилетие. Eurythmics, Garbage, No Doubt, Софи Елис Бекстър и набралата скоро популярност Ели Гулдинг са само част от имената, доверили се на режисьорския й замах.

Музикантите от Sade пристигат в София заедно с диджея Рос Алън. Англичанинът е част от екипа на Шаде и я придружава по време на цялото й европейско турне.

Алан ще представи един изпълнен с ритъм и разкошни мелодии диджей сет, който ще подготви публиката за уникалното шоу на Sade.

Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат закупени на цени от 130 до 170 лева от:

Водещи новини

Още новини