Любимката на журито Стела Петрова, печели „Х фактор“ ?

Интернет
share

Като при всяко родно риалити шоу, и около „Х фактор” витаят вече слухове, че победителят е нагласен. Откритото лобиране на журито за 22- годишната студентка Стела Петрова породи съмнението, че именно тя ще спечели певческата надпревара.

Старозагорката буквално беше влачена по време на втория кръг на „Х фактор” – тренировъчния лагер, за да се добере до отбора на Мария Илиева, а оттам и до концертите на живо.

Притеснителната Стела не успя да се концентрира по време на акапелното пеене и журито услужливо й помогна като я накара да се обърне с гръб към тях, за да се отпусне. Чрез същата тактика, Петрова си изпя и песента със синбек.

Върхът обаче беше, когато по време на кръга с танците, Стела не се появи на сцената. Тогава се наложи Поли Генова да я търси из коридорите на залата и да я моли да не се отказва. За най- голяма досада на зрителите, цялата изкуствена драма около Стела, беше „гарнирана” с обилно количество сълзи и сополи от нейна страна.

Не такъв шанс имаха други нейни конкуренти. Някои ярки таланти като Светльо Христов и Анна Овчарова – и двамата професионалисти, тихомълком бяха отстранени, за да се намърдат на тяхно място с нива по- слаби певци. Светлозар даже беше принуден да изтърпи унизителните хокания на журито, за да бъде отстранен подмолно още преди следващия кръг.

И докато продуцентите на българския „Х фактор” си играят със съдбите на участниците, и дума не се чува за наградата. В изданията на музикалното риалити по света се знае от самото начало, че победителят получава договор с издателска компания на стойност няколко милиона долара. У нас обаче, с недомлъвки се говори само за дует със световноизвестен изпълнител.

Какво обаче да кажат участниците в „Гласът на България” ? Там също не се говори открито за наградата, но по всяка вероятност, като се има предвид, че Слави Трифонов е продуцент, „късметлията” ще подпише с компанията му „Седем – осми” и ще изпее една песничка с „Ку- ку бенд”. Което директно означава – край на всяка надежда за музикална кариера или дори изява на голяма сцена. Справки – Светлозар Христов.

Водещи новини

Още новини