Новият албум на Florence and the Machine излиза на Хелоуин

Getty Images
share

Британската изпълнителка Флорънс Уелч, която издава музика под псевдонима Florence And The Machine, ще издаде новия си албум, озаглавен Ceremonials, на Хелоуин, съобщи сайтът NME.com.

Според страницата за предварителна продажби на албума в онлайн магазина на iTunes 13-те песни ще бъдат издадени официално на 31 октомври. В нея са изброени и имената на всичките нови парчета, включени в албума, сред които е What The Water Gave Me, към която вече има и видеоклип, който се върти в интернет от края на август.

Пред NME.com певицата Флорънс Уелч казва, че вторият й албум след първия Lungs от 2009 г. се фокусира над големи теми като "любов, смърт, насилие и вина". Тя допълва още: "В него има големи моменти на изповед, на преодоляването на демоните в човека и търсенето на най-добрия лек за махмурлук в песен."

Албумът е записан в лондонското студио "Аби роуд" с продуцента Пол Епуърт, който наскоро писа в "Туитър" профила си, че новото изданието няма слаби песни, както и че албумът е много по-тежък в сравнение с предишния - Lungs.

Списъкът с песни в новия Ceremonials, публикуван в iTunes, е:
Only If For The Night
Shake It Out
What The Water Gave Me
Never Let Me Go
Breaking Down
Lover To Lover
Seven Devils
Heartlines
Leave My Body
Spectrum
All This And Heaven Too

Водещи новини

Още новини