Moby: Благодаря ви, че правите Spirit of Burgas

Getty Images/Guliver Photos
share

Благодаря ви, че правите този фестивал - това бяха думите на Моби към кмета на Бургас Димитър Николов, след като двамата се срещнаха, съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Въпреки че за първи път идва за участие в България, Moby каза пред Николов, че знае много за страната ни от българката в неговата банда – басистката Светлана Василева.

Специално за кмета и за всички други свои фенове в Бургас в официалната книга за автографи на Общината, Мoby нарисува своя запазен знак – комикс човече, създаденото от самия него, още когато е бил на 17 г.

Малко след полунощ снощи Moby излезе на главната сцена в компанията на уникалната Joy Malcolm и изпълни най-големите си парчета – за първи път на българска земя. Lift me up, Extreme ways, Flower, Why does my heart feel so bad и още много други хитове буквално разтърсиха бургаския плаж и хилядите фенове, дошли от цяла Европа, за да видят своя любимец.

На всички, които бяха снощи на плажа в Бургас, Moby посвети изпълнението на една от най-култовите си песни - Porcelain, част от саундтрака на филма „Плажа”. Изпълнителят направи снимка на публиката, така че много скоро се очаква в официалния му сайт, където е качена колекция с фотографии от различни краища на света, да се появи и Бургас.

Водещи новини

Още новини