ALEX P в дует със световна звезда

share

На 6 февруари 2013, хитовият рапър Alex P ще бъде сред специалните участници на сцената на първите български хип-хоп награди в “Rainbow Plaza”, където ще се събере цялото хип-хоп общество, знакови имена и легенди от родния рап.

Изпълненията по време на церемонията ще са разделени на „3 Вълни”, които бележат развитието на българския хип-хоп през последните 15 години. Във втората част, Alex P ще представи един от най-големите си хитове “Музика”. Звездата на черните партита в страната подготвя истинска музикална сензация по време на своето шоу, с която ще взриви публиката в залата и всички хип-хоп фенове у нас. Рапърът ще се появи с напълно нов имидж, а на сцената до него, с ексклузивно участие в парчето, ще изгрее една от най-големите музикални звезди. Нейното име обаче ще остане в тайна до самото изпълнение в нощта на събитието.

За да подсили любопитството на публиката, екипът на Alex P успя да заснеме ефектна тийзинг-фотосесия с двамата изпълнители. В същото време, екипът леко повдига завесата на мистерията около образа на звездата, издавайки няколко факта от нейната личност и кариера - тя е популярна сред всички музикални фенове, а концертите й по цял свят са продадени със седмици напред, обича да експериментира с визия и звучене, има зад гърба си над 10 години суперуспешна музикалната кариера, десетки мегахитове, покорили първите места в класациите и множество музикални награди.

Коя е тайнствената гост-звезда в шоуто на Alex P на първите български хип-хоп награди – ще разберем на 6 февруари!

Водещи новини

Още новини