Открий свободата на лятото – най-добрите дамски шорти за всяка визия този сезон

Sinsay
share

Има някаква магия в най-простичките неща, като да сложим слънчевите очила, да обуем любимите ни дамски шорти, сандалите и да тръгнем към дестинация „Щастие“. Която и да е тя за вас, просто мястото, на което се чувствате радостни и дори забравяте, че имате телефон. Цялото това вълшебство се побира само в една дума – лято!

Когато слънцето ни подсказва, че е дошъл онзи сладък момент да се отдадем на безвремие. Свободни – от дрехи и от грижи, да бъдем тези, които не бихме посмели в останалата част от годината. А за тази цел ще ни е нужно не само парещото слънце, което ни зарежда с усмивка, но също удобство и щипка стил.

Магията на летния стил винаги е в дамските шорти

Магията на летния стил се крие в това, че колкото и да сме различни ние, дамите, толкова всички си представяме, че ще носим къси панталонки с тениска или топ. Били те елегантни, спортни или просто небрежни – дамските шорти са символът на комфорта и стила през най-горещия сезон. Нека видим как можем да ги комбинираме и на какви да се спрем за различните поводи:

От плажна до изискана вечерна визия

Дамските шорти дават онази свобода да си изберете какъв ще е стилът ви днес и ще подхождат отлично във всяка визия. Разбира се, класиката е в късите дънкови шорти, съчетани с бяла тениска или топ. Никога няма да сгрешите с нея, накъдето и да сте се запътили.

Ако ви предстои обяд под горещото слънце, обаче, ви препоръчваме да изберете елегантни дамски шорти с шев и висока талия, в нежен цвят – бледо розово, синьо, бяло или със закачлив принт. Комбинирайте ги с ефирна риза от сатен или топ по тялото, ще се чувствате комфортно, но в същото време ще изглеждате изискано.

Дамските шорти са вашият пръв приятел и на плажа, като има много удбони варианти от памук или вискоза. Тук имате две опции – спортни или панталонки с висока талия, които са със свободно падащи крачоли и изглеждат някак закачливо и в същото време са толкова удобни.

След като слънцето залезе, е време да се отдадем на вечерен блясък и коктейли. Визията ни вече не е толкова небрежна, но дамските шорти са все така подходящи. И вярвайте – с модел с висока талия, комбиниран с блуза по тялото и например голи рамена, можете да бъдете модната звезда на вечерта. Можете да изберете класическо черно или бяло, което ще подчертае тена, с който сте се сдобили през деня на плажа. На всеки модел подхожда и колан, който да придаде допълнително блясък и тих лукс към визията.

С токчета, кецове, мокасини или сандали – винаги можете да изглеждате ослепително с летни дамски шорти. Заредете с модел за всеки повод – от разходка по плажа, през бизнес обяд до вечерно парти и ще откриете, че имате перфектната основа за много различни визии.

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини