Софка с крадена рокля на Евровизия

share

Малко след като Софи Маринова замина за Баку стана ясно, че тоалетът, с който певицата се появи на финала на българската ”Евровизия” е чиста модна кражба.

Имитацията може да предизвика скандал на световно равнище. Запознати разкриха, че специалният тоалет, с който Ромския славей ще дефилира на голямата сцена, също е копие на известен моден бранд, пише "Монитор".

Певицата и в двата случая се доверява на стилистката и дизайнер Антония Йорданова. Първия път тя й скрои рокля, която силно напомня на модел от колекцията на ливанския гений в модата Ели Сааб. За втория случай дизайнерката е подготвила рокля в бяло и златисти орнаменти, която била вдъхновена от стар модел на Версаче, разкриха запознати.

За явната имитация на тоалет на Ели Сааб сигнализира дизайнерът и гримьор Валентин Кулагин. ”С цел да се прикрие кражбата, Йорданова е поставила презрамки от лигава материя, които вместо да подобрят модела, го загрозяват. Копието се отличава още с не добре скроено и криво деколте и евтина материя. Цветът е също в неприятно зелено, което се използва при изработката на детско спално бельо”, остро разкритикува Кулагин стилистката на Софи.

Има и още една любопитна информация за Софи Маринова. Тя за малко щяла да остане без дизайнерска подкрепа за „Евровизия”. След победата й на родния финал на конкурса организаторите му у нас прозвънили няколко модни къщи с молба да облекат певицата срещу реклама. От два големи бранда обаче отказали и спасителен вариант за изпълнителката останала стилистката й Антония Йорданова.

Софи Маринова вече е в Баку, където текат репетиции за световния конкурс. На 24 май певицата ще представи страната ни, като ще пее на втория полуфинал, който съвпада с най-българския празник ­ на славянската писменост и култура. Изпълнителката взе със себе си и сина си Лоренцо, за да є донесе късмет.

Водещи новини

Още новини