Цветелина Бориславова се издокара като Кари Брадшоу

Булфото
share

В редките случаи, в които банкерката се появява на публични места, тя почти винаги блести със стилното марково бижу.

Украшението струва между 2 500 и 3 000 лв – сочи проверка на вестника в интернет каталозите на тузарската фирма, пише в. „България днес”.

С подобен накит от колекцията на известната френска дизайнерка "Шанел" могат да се похвалят холивудски звезди като актрисата Кари Брадшоу от „Сексът и градът”, колежките й Гуинет Полтроу и Ашли Симпсън, както и скандалната млада актриса Линдзи Лоън

Огърлицата най-вероятно е подарък от специален човек и точно заради това е сред предпочитаните аксесоари на бившата дама на премиера Бойко Борисов. Според други Цветелина Бориславова сама си е направила скъпия подарък при някоя от обиколките си из Европа, тъй като други хора рядко улучвали вкуса й за дрехи и бижута. Светските наблюдатели не пропускат да припомнят, че в комплект с колието ВИП дамата винаги слага на китката си и нежна перлена гривна, отново в бял цвят.

От древни времена е прието, че перлите са символ на свещена мощ, концентрирана във водата и Луната, зареждаща с енергия жената, която ги носи. Стилисти обаче считат, че заможната дама ги носи най-вече за разкош.


 

Водещи новини

Още новини