Сури Круз е най-стилното дете

Интернет
share

5-годишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс победи конкуренцията на отрочетата на Дейвид и Виктория Бекъм Харпър Севън и Бруклин и стилната дъщеря на Мадона Лурдес Леон. Класацията е съставена от компанията за бебешки подаръци My1stYears.

"Сури Круз има удивителен гардероб и за петгодишно дете носи прекрасни дрехи. Тя със сигурност има страхотен вкус за толкова малко дете. Другото стилно момиченце Харпър Севън е снимано в дизайнерски дрехи, още когато беше на няколко седмици, а с майка дизайнерка предполагам, че тя ще носи най-добрите дрехи в идните години. И тримата й братя имат индивидуален вкус, Бекъм са много модерно семейство", съобщи говорителка на компанията.

"Дъщерята на Мадона заема почетното четвърто място. Дръзката тийнейджърка вече задава тенденциите. Със сигурност трябва да се съобразяваме с нея в идните години. Няма съмнение, че тя е наследила част от много индивидуалния вкус на майка си. Има много стилни деца и с парите, с които разполагат родителите им, не е изненадващо, че носят най-добрите дрехи. Въпреки че е хубаво да можеш да глезиш децата си от време на време, дизайнерските дрехи не са задължителни", допълни говорителката.

Сред останалите стилни деца са Ава Клас, дъщеря на Милене Клас, Кингстън Росдейл, син на Гуен Стефани и Гавин Росдейл, и Захара, дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Водещи новини

Още новини