Финалът на „Х Милионер търси съпруга” се мести на 10 ноември

share

Финалът на втория сезон на шоуто „Х Милионер търси съпруга” ще се излъчи тази събота, 10 ноември, от 20 часа по TV7.

След извънредното преместване от петък, 09 ноември, в събота, Малък Тошко ще трябва да потрае още един ден, за да обяви публично коя от трите финалистки – Нанси, Алекс и Роси, е грабнала сърцето и окото му. Въпреки това Славков няма да спести на кандидат-булките целия си арсенал от хумор и неочаквани изпитания.
Финалът на втория сезон на шоуто наистина ще е голям. Тодор Славков е подготвил най-забавното предизвикателство за момичетата, които избра да стигнат до финала – Нанси, Роси и Алекс. Те доказаха красотата си, но сега две от тях ще трябва да покажат и умствения си багаж. Х Милионерът няма да им спести дори мозъчни упражнения по физика. Може ли жената до Малък Тошко да е умна и красива? Това ще стане ясно само по време на големия финал тази събота в праймтайма на TV7.

Славков е тръгнал да си търси съпруга в шоуто и като бъдещ жених ще гледа много сериозно на всички ритуали преди брака. Какво са подготвили приятелите му на крачка преди съдбоносния избор на Тодор и дали финалистките Нанси, Алекс и Роси не се виждат вече в бяло? Във финалния епизод на втория сезон на предаването наследникът на фамилията Живкови ще празнува наистина бохемски и ще покаже в ефир какви са мъжките му забавления.
Малък Тошко ще обяви избраницата си на коктейл, обграден от свои приятели и част от отпадналите хубавици. Той е подготвил и грандиозна награда в типично негов стил за победителката.

Гледайте големия финал на „Х Милионер търси съпруга” тази събота, 10 ноември, от 20:00 часа, само по TV7.

Водещи новини

Още новини