Обрив на тестисите спаси мъж от затвора

Getty Images/Guliver
share

Мъж от Порт Сейн Луси, САЩ, отървал арест, след като си показал тестисите на полицейски служител, съобщава TC Palm.

В местния участък било получено оплакване от жена, в което се твърдяло, че мъж мастурбирал в автомобила си, който бил паркиран на публично място. В полицейския доклад по случая обаче се твърди, че жената не била видяла гениталиите на обвинения от нея мъж, а единствено характерните движения на ръката надолу-нагоре около чатала му, пише INews. Когато полицията пристигнала, заподозреният тъкмо излизал от намиращата се в близост аптека. Служител на реда директно запитал мъжа за провокативните му действия, които привлекли погледите на случайните минувачи.

Заподозреният отговорил, че просто си "чешел тестисите", заради обрив, който имал. За да подкрепи теорията си с факти, мъжът предложил да си покаже тестисите на полицейския служител. Изненадващо, или не, полицаят се съгласил. След като надзърнал какво се крие в гащите на заподозрения, пазителят на реда установил, че действително става въпрос за обрив.

В доклада по случая се посочва, че няма доказателства за извършено развратено деяние, а обринатият мъж бил пуснат да си ходи, без да са му повдигнати никакви обвинения.

Водещи новини

Още новини