Фестивал на рибата и виното радва бургазлии

bulphoto
share

Последният трети ден на "Фестивал на рибата и виното" продължава с пълна пара. Много са хората дошли да опитат морска кухня.

Най-скъпо се продават пъстървата, калмарите за 10 лв и сьомга - 8лв, а най-евтино върви хамсия и цаца за 4 лв. Толкова плащат и любителите на рибената чорба, предаде Булфото.

Актьорът Юрий Ангелов сготви "Варварска рибена чорба" със специална подправка от Странджа. Помощник му беше капитанът за далечно плаване Пламен Симеонов. Н

а конкурса за най-вкусна рибена чорба публиката класира ресторанта на остров св. Анастасия, а журито избра гозбата на ресторанта на ДНА-Бургас.

 

Водещи новини

Още новини