Виктория Бекъм получи орден от принц Уилям (видео)

share

13 години, след като съпругът й Дейвид получи Ордена на Британската империя, и на Виктория бе оказана подобна почит. Орденът й бе връчен в Бъкингамския дворец от принц Уилям и е за хуманитарната й дейност и заслуги към британската мода.

Виктория пожела церемонията да премине в изключително тесен кръг, като в двореца присъстваха само Дейвид и родителите й Джаки и Тони.

"Ако мечтите ви са големи и работите усилено за тях, можете да постигнете велики неща. Толкова съм щастлива да споделя този специален повод с моите родители и със съпруга ми. Без тяхната любов и подкрепа нищо от това не би било възможно", заяви Виктория.

По-късно обаче модната икона даде вечеря в аржентински ресторант в Лондон, на входа и изхода от който папараците направиха своите репортажи. Там тя бе поканила значително повече гости – освен всички роднини, нейни и на семейството приятели, в това число и бившата спайска Мелани.

Модната марк на дизайнерката бе създадена през 2006 г., а дебютът й на модната сцена бе две години по-късно, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.


 

Водещи новини

Още новини