Как изглежда душата на човека?

share

Във видимия свят всичко се състои от различни вещества. Навярно всички помнят от училище молекулите, атомите, живи и неживи клетки, органични и неорганичви вещества, таблицата на Менделеев и т.н.

В невидимия свят всичко се състои от сгъстена енергия. Душата също е сгъстена енергия във вид на неголям облак с диаметър от 3 до 15 см. Тази сгъстеност се състои от невидими тънки сребърни жички. В центъра на облака се намира светеща точка. На американските учени се удало да получат фотография на душата. На няколко снимки направени до постелята на умиращи хора може да се забележи малко мъгливо облаче издигащо се над тялото. В момента на смъртта на човек чувствителната апаратура фиксира силно сгъстената енергия.

Отделянето на душата се съпровожда с мощно отделяне на енергия в околното пространство. При серия от опити се удало да установят, че тялото на умиращия човек претеглено на електронни везни в момента на смъртта рязко губи от теглото си примерно 3-4 грама. Именно толкова и тежи душата- 3-4 грама. Изразът “голяма душа” следва да се възприема буквално.

Водещи новини

Още новини