Голямата любов на Калин Врачански чака бебе от друг

Булфото
share

Голямата любов на Калин Врачански и любовница на Куката в "Под прикритие" очаква първото си дете. 28-годишната актриса Силвия Петковa, която получи роля в последния сезон на култовата телевизионна кримка, е бременна в четвъртия месец, разкриват от екипа, пише zajenata.bg.

Силвия вече не би могла да крие коремчето си даже и под свободните рокли. Актрисата се появи разхубавена и разцъфнала от щастие на грандиозния финал на "Под прикритие".

За никой от екипа му не е тайна кой е бащата на бебето на Петкова. Чаровната Силвия живее с един от режисьорите на сериала - Зоран Петровски. Македонецът живее с нея вече почти една година, а отношенията им дадоха повод за интриги, че Петкова се е вредила с роля в петия сезон на хитовия сериал благодарение на връзката си с режисьора.

В сериала Петкова играе криминална психоложка от ГДБОП. От това стечение на обстоятелствата не е много очарован бившият на Силвия - Калин Врачански. Петкова е доста близо до това да създаде щастливо семейство, докато победителят от "Като две капки вода" все още е ерген.

Водещи новини

Още новини