Най-абсурдните документирани бракове

share

Светът продължава да доказва, че вечната класика "Параграф 22" е вкоренена в житието ни. Все по-често можете да видите хора, които измислят собствена религия, бомбардират за мир и се влюбват в неодухотворени предмети, достигайки до социални крайности като брак.

Вече можете да сключите брак с всичко, което се сетите, но не и с партньор от същия пол - това все още остава незаконно. Можете да се ожените за тостер, но само за него. Запознайте се с хората, които решиха да се женят за...

1. Манекен

Не говорим за Ирина Шейк, а за пластмасов китайски манекен, който можете да откриете във всеки магазин за дрехи. Американец със сложното име Dauveed Hakhainhagaudole е бил очарован от своята бъдеща пластмасова съпруга Клара и извикал медиите, за да заснемат брака им. Повечето хора все още не вярват в неговите чувства, но пък го засичат из Холивуд с любимата си.

2. Берлинската стена

Животът между два свята често може да създаде конфликти, докато някой не се фокусира в основния проблем - стената. Шведката Ейджа Рита е обикнала стената на 7-годишна възраст и оттогава започва да събира снимки и картички на стената. След време започва и да се вижда със своята любимка, докато един ден не взима съдбоносното решение - да се ожени за нея! Ейджа добавя " Berliner-Mauer" към нейните имена, за да може да бъдат завинаги заедно. По технически причини днес е вдовица.

Прочети повече ТУК.

Водещи новини

Още новини