Скандална реклама показва как Исус пафка трева (снимка)

share

Точно в навечерието на един от най-светлите християнски празници вярващите бяха разтърсени от една скандална реклама, показваща как Исус Христов пуши марихуана. Плакатът бил разпространен в американския град Сиатъл и всъщност промотира сандвичи, наречени "Бургера на Бога".

Почитателите на бургера твърдят, че той е събрал точните съставки и е ужасно вкусен. Местните обаче се надигнаха срещи използването на божия син и фактът, че на фотоса той пуши трева. Маркетинг специалистите обаче отбелязват, че атрактивността е основното правило за добрата реклама.

Дали в този случай въображението е преминало всякакви граници, оставяме на вас да прецените, пише "Ай нюз". От ресторанта просто се опитали да се възползват от факта, че Великден се пада на 20 април, а комбинацията от цифри в тази дата отговаря и на кодовото название за покана за пушене на канабис. Именно с това обясняват как в ръката на Исус се появява цигара.

Според написаното на плаката Исус казва, че когато се завърне, всичко, което ще иска, е бургерът на боговете. Това е третият път, в който същият собственик на ресторант показва Исус, за да продаде повече бургери по Великден, съобщава ABC.


снимка: АВС

Водещи новини

Още новини