Кобилкина прекали: Болните си заслужават съдбата

share

Сексоложката Наталия Кобилкина е изключително активна в социалната мрежа Facebook. Досега обаче коментираше предимно теми, свързани със секса. Някои от постовете ѝ определено предизвикват усмивки у останалите потребители, само че този път малко прекали в изказванията си.

Причина стана една случайна среща, докато се разхождала в парка. Спряла да си купи царевица и две момченца край нея също поискали. Продавачката обаче я посъветвала да не им взема. Именно това я накара да излее емоциите си в профила си, пише inews.bg.

"Разбрах, че продавачка реши, че тези деца не заслужават нейната царевичка. И взех царевичка за всички и след както видях как момчета щастливо хапват царевичка, идваше ми да се нахраня всичко гладните деца в парка", написа тя.

До края на деня се чувствала щастлива, че е успяла да помогне. Въпреки това беше категорична, че има неща, за които категорично не искала да помага. В това число попадат всички болни, защото според нея съдбата им е кармичен знак.

"Не искам да помагам за болните от рак или болести. Щом човек е болен, значи там има и кармически неща и човек трябва да се справи с тях и да намери причината, ако не я намери, колкото и да се лекува, няма да се оправи", допълни още тя.

Думите на Кобилкина моментално предизвикаха реакциите на куп възмутени нейни познати. Така сексоложката си навлече неприятни коментари по свой адрес.

"Не разбирам много логиката ти, но всеки сам си шета на акъла! Със съветите си за секс едва ли ще помогнеш на болно дете от рак!!! В България за съжаление, ако не са дарителските сметки, едва ли ще може някой да си позволи животоспасяваща операция в чужбина! Нека има повече добри хора, които да помагат, защото нали затова сме хора, да си помагаме с каквото можем и да не сме безразлични към чуждото нещастие! Всеки може да е на това място", ядосва се една от познатите ѝ в мрежата.

Водещи новини

Още новини