Лекари запечатаха усмивката на бебе в майчината утроба (снимка)

share

Млада майка се отказа от аборт, след като видя усмивката на нероденото си бебе на 3D видеозон, пише lifenews.ru. 

26-годишната Кейт Роув от Телфорд, Англия, се отказала да махне бебето си, след като лекарите й показали снимка на усмихващото се в утробата й детенце.

През петия месец от бременността медицински специалисти в местна клиника съобщили на Кейт изключително лоша новина - мозъкът на плода се развива неправилно в резултат на което след раждането си детенцето няма да може да ходи и говори. Лекарите уверяват, че то ще се нуждае от 24-часова грижа.

„Пред мен стоеше тежък избор, защото всички около мен казваха, че трябва да направя аборт. Съмненията ми обаче се разсеяха, след като една от сестрите ми показа снимка на бебчето", разказва жената. По думите й тя не е успяла да скрие възторга си: на снимката ясно се виждало как бебето се усмихва на бъдещата си майка.

„Не успях да овладея емоциите си и се разплаках", признава жената. „Как бих могла да мисля за аборт? На лицето на бебето бяха изписани искрени емоции. И разбрах, че той определено заслужава да живее", разказва Кейт.

Съпругът й споделя, че в семейството им е кипяла трескава подготовка за раждането на сина им Лучано. Въпреки това той не успява да изживее насладата на бащинството - детето умира 9 часа след раждането си.

„Сложих в рамка снимката на усмихнатия си син, за да запазим спомена за него", споделя жената.

Сега Кейт продължава да мечтае за голямо семейство и иска отново да стане майка.

Водещи новини

Още новини