"Ледена епоха: Континентален дрейф" тръгва по кината

share

В разгара на лятото предстои киносалоните да се препълнят с многобройните фенове на хитовата анимация "Ледена епоха". На 13 юли е премиерата на четвъртата част на любимата на малки и големи история за ленивеца Сид, мамута Мани и тигъра Диего. Зрителите ще имат възможността да гледат анимацията както в обикновен, така и в 3D формат, съобщава БНТ.

Любвеобилната катерица Скрат се завръща отново на голям екран. Този път нейният злочест жълъд изпраща любимите ни приятели на ново приключение в "Ледена епоха: Континентален дрейф". Сид, Мани и Диего са засегнати от невиждано бедствие, причинено от малкия Скрат. Континентът е разцепен на две и животните са принудени да се впуснат в екстремно пътешествие, за да се върнат при останалата част от стадото.

През премеждията те са съпътствани и от нови герои, сред които дъщерята на мамутите Мани и Ели - Прасковка, и децата на майката-динозавър - Шели, Егбърт и Йоко. Докато всички те стигнат на финалната права, Сид намира отдавна загубеното си семейство от ленивци, а Диего открива любовта на живота си - Шира.

За първи път режисьор на "Ледена епоха" няма да е Карлос Салдана, в четвъртата част ролята му е поета от Стив Мартино.

Водещи новини

Още новини