Уил Смит в постапокалиптичен филм

Getty Images
share

Уил Смит и сина му Джейдън Смит ще играят в предстоящия нов филм на М. Найт Шаямалан ("Шесто чувство", "Следите", "Селото"). Той ще носи заглавието "After Earth" и ще се развива хиляда години след като природни катаклизми са накарали хората да напуснат Земята и да намерят убежище на нова планета, пише "Дневник", позовавайки се на информация от разпространителите "Columbia Pictures".

Смит играе уважаван генерал, чийто кораб е ударен от астероид и заедно с 13-годишния си син той се озовава отново на Земята. Героят на Смит се оказва тежко ранен и наследникът му трябва да се изправи пред опасностите, дебнещи на старата им планета, с което изпълнява мечтата си да бъде войник също като баща си.

Уил Смит е също така копродуцент на филма. Подобно на баща си, Джейдън Смит съчетава кино с музикалната си кариера, като е носител на няколко награди за млад актьор.

"After Earth" ще бъде десетият филм в кариерата на американеца от индийски произход М. Найт Шаямалан, известен със съспенс и свръхестествените мотиви в сюжетите си. Снимките по продукцията са вече завършени, но лентата може да се очаква по кината чак през лятото на 2013 г.

Водещи новини

Още новини