Уди Алън ще работи с Кейт Бланшет и Алек Болдуин в следващия си филм

share

Вчера Уди Алън обяви звездни състав на следващия си филм. Продукцията, която все още няма име, ще събере на едно място носителката на "Оскар" Кейт Бланшет, американският стенд-ъп комедиант Луис Си Кей и актьорът Алек Болдуин, пише "Дневник", позовавайки се на "Ройтерс".

Режисьорът и сценарист сподели, че филмът ще се снима това лято в Сан Франциско. Това ще е и първият път, в който носителят на "Оскар" ще използва точно този град като декор на творбата си от режисьорския си дебют през 1969 с "Take The Money And Run" насам.

В новия филм 76-годишният Алън се завръща към американската си родина, след като дълго време снимаше в серия от големи и известни европейски градове като Лондон, Париж, Барселона и Рим, а междувременно взе и "Оскар" за оригинален сценарий за "Полунощ в Париж".

Алън има над 40 филма като режисьор в кариера, обхващаща шест десетилетия, напомня изданието. Той се появява наред с Пенелопе Крус и Джес Айзенбърг и в последния си филм "На Рим с любов" ("To Rome With Love"), който тръгва по американските кина на 22 юни.

Водещи новини

Още новини