Христо Мутафчиев ходи навсякъде с личен асистент

Интернет
share

29-годишният Калин Бошев, който работи като рехабилитатор в болница “Св. Наум”, пътува с актьора из страната.

Той винаги е и на снимачната площадка на сериала “Под прикритие”.

“Коко беше първият и единственият човек, който ми се опъна. Аз съм чешит и когато ме боли, ръмжа. Калин ми заяви още в началото: “Христо, ще бъде така, както аз ти кажа!”. Осезаемо усетих неговото присъствие. Най-интересно е, че по-късно, когато си дадох сметка къде се намирам, разбрах, че трябва да му се доверя изцяло, защото той по-добре от всички останали знае какво иска да направи с мен”, споделя Мутафчиев.

Актьорът, който описа в книга възстановяването си след удара, анализира преживяното и признава, че не е успял да надмогне егото си.

“Ако то не беше толкова силно, сега щях да съм в съвсем друго състояние, много по-леко. Ако егото ми беше позволило да отворя вратата и да извикам помощ в коридора на хотела, тогава щеше да има много малко време от самия инсулт до операцията. Ама как така ще изляза аз и ще викам помощ?!”, връща се към премеждието Христо Мутафчиев. Той е категоричен, че не приема случилото се като знак да промени живота си. “Аз знаци не обичам!”, отсича чепатият актьор.

Водещи новини

Още новини