Братя Ранкови заминават на турне

интернет
share

Братя Ранкови и семейство Ставреви от „Стъклен дом” тръгват на турне, което започва от днес от морската ни столица Варна и ще продължи из останалите Черноморски градове.

Само че те няма да представят епизодите от сериала на bTV, а най-новото си хитово представление „Сега или никога” от Валентин Красногоров , в което участват Красимир и Веселин Ранкови, Стефка Янорова и Ярослава Павлова.

Звездният квартет се забърква в сложен семеен и приятелски четириъгълник, от който излизат с много хумор, но и поучителни откровения. Сигурно мнозина зрители ще разпознаят нещичко от себе си в остроумната комедия на руския писател, пълна с точни сентенции от сорта на: „И да си женен, и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня и опитният Красимир Ранков.

Така публиката ще може да разнообрази лятната си ваканция със смях и свежо настроение с летния хит на армейската трупа.

Обиколката на карето актьори стартира в театър „Българан” на 9 август във Варна. На 10 и 11 август всички фенове на театралното изкуство могат да ги гледат във Военния клуб в Бургас, а на 12 и 13 в читалището на Созопол. От театъра гарантират, че цената на билетите няма да надхвърля „разходка с лодка”..., джет или каквото там предпочитате.

Седмица по-късно (22 август) трупата се отправя към Пловдив, където „Сега или никога” ще бъде представен на сцената на Летния театър. На 23 август актьорите ще играят в Разград, а на следващия ден – в Русе.

Водещи новини

Още новини