Фийби ме научи да се забавлявам

интернет
share

Актрисата Лиса Кудроу, която в продължение на десет години беше част от хитовия ситком "Приятели", разкри, че именно леко откачената ѝ и ексцентрична героиня Фийби Бюфе я е научила как да се забавлява.

47-годишната Лиса е благодарна на своята героиня, че я е научила да не бъде твърде сериозна, докато в продължение на десет години е гледала света през нейните очи.

Пред в. Los Angeles Times тя споделя: "Благодарение на Фийби не се притеснявам и мога да се забавлявам. Всъщност Фийби беше много далеч от това, което съм аз. Но определено съм прихванала част от нея – тази част, която ме вдъхновява да бъда по-отптимистична".

В момента Лиса играе ролята на нарцистичната терапевтка Фиона, която се държи зле с пациентите си, в тв шоуто "Web Therapy”. Тя признава, че се вълнува да играе образ, толкова различен от Фийби и от самата нея.

"Този тип образ определено е риск и просто не можах да му устоя. Явно тръпката се крие в желанието да направиш нещо, което публиката не очаква от теб".

Авторът и режисьор на шоуто Дон Рууса заяви: "Лиса играе образ, който определено не влиза в графата "любимците на Америка". Много е трудно да симпатизираш на Фиона. Тя е безмилостен, нарцистичен терапевт и е просто удивително да видиш как Лиса играе толкова неприятен образ."

Водещи новини

Още новини