Кристен Стюарт си търси работа (снимки)

share

Актрисата Кристен Стюарт отчаяно се нуждае от работа след края на вампирската сага "Здрач", предаде БТА.

Ролята на Бела Суон във филмовата поредица по романите на Стефани Майър направи 22-годишната американка звезда от световна величина. След края на сагата актрисата споделя, че отчаяно се надява някой да й предостави шанс да работи отново. "Отчаяно се нуждая от работа точно сега. С нетърпение очаквам да се върна на снимачната площадка", казва Кристен Стюарт.

Актрисата се сбогува с вампирското приключение на състоялата се снощи в Лондон премиера за Великобритания на "Здрач: Зазоряване Част 2". За събитието Кристен Стюарт бе избрала прозрачен черен ансамбъл с панталон, сътворен от дантела и пайети от дизайнера Зухаир Мурад.

Стюарт и другите две големи звезди на вампирската сага – Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър, преминаха по червения килим на Лестър скуеър, за радост на стотиците фенове, събрали се да зърнат своите любимци. На премиерата Патинсън се появи с елегантен черен костюм, докато Лаутнър бе заложил на малко по-лежерен стил с тъмносин костюм и черна тениска. Звездите зарадваха своите почитатели, позирайки за снимки с тях и раздавайки автографи.

26-годишният британец Робърт Патинсън, който се прочу с ролята на вампира Едуард Кълън, сподели, че сагата е променила живота му.

Романите от поредицата "Здрач" на Стефани Майър предизвикаха сензация на книжния пазар, а излезлите досега на екран филми реализираха общо над 2,5 милиарда долара в международния бокс-офис.

Последният филм от вампирската сага "Здрач: Зазоряване Част 2", режисиран от Бил Кондън, излезе на екран в няколко европейски страни на 14 ноември, а от 16 ноември ще бъде по кината в България, САЩ и Канада.

Снимки: Getty Images

Водещи новини

Още новини