Седмичен хороскоп от 7 до 13 октомври

Pixabay
share

Астро-аспекти

На 8 октомври Венера тригон Марс

На 8 октомври Меркурий тригон Юпитер

На 9 октомври Юпитер стационарен, влиза в ретрограден период

На 12 октомври Плутон стационарен, излиза от ретроградност

На 13 октомври Меркурий квадратура Плутон

На 13 октомври Меркурий преминава в Скорпион

Луната през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 7, 8, 9 (до 14:18ч), 10 (след 15:10ч), 11 (до 16ч), 12 (след 16:30ч), 13 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 8 (след 13:20ч), 9 (до 14:18ч), 10 (след 15:10ч), 11, 12, 13 октомври

"Луна без курс" - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

09.10. 08:55 - 09.10. 12:39
11.10. 18:54 - 11.10. 19:32
13.10. 17:12 - 13.10. 22:56

Овен – Очаква ви отлична седмица за преговори, споразумения и успех и по-добри финанси. Представителите на знака могат да се впуснат в бизнес проект, който обмислят отдавна. Периодът е подходящ за заеми и кредити. В емоционален план се засилват емоциите ви, това може да е заради човек, който сте харесвали преди. Заемете се, насладете се на красиви моменти с любимия човек. Много общуване и забавление предстои за мнозина. Възможни са периодични моменти на главоболия. Осигурете си повече почивка и качествен сън.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 10, 11

Телец – Отлична седмица за преговори, които могат да ви донесат ползи във времето. Сега е много важно да разпознаете добрите възможности и да поемете по пътя, който интуицията ви показва. Финансите ви са стабилни към момента. Ако е имало проблеми в любовните отношения, ситуацията се подобрява. Харизмата ви ще бъде особено силна през този период: използвайте го в своя полза без да прекалявате. Много флиртове при по-младите представители на знака. При обвързаните е възможно временно неудовлетворение в отношенията. Леко внимание към храносмилателната система.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 12, 13

Близнаци – Много добра седмица, която носи на мнозина промени към по-добро. Ще почувствате облекчение и всичко би трябвало да върви по план. Финансите се подобряват при някои. Ако все още не сте се влюбили, ви очакват флиртове, ухажвания и приятни срещи, но това не е периодът за сериозни връзки, ако сте необвързани. При обвързаните ситуацията е доста стабилна тази седмица. Внимание все пак да проявят в общуването тези, които са в дълги връзки. Възможни са вирусни инфекции, както и проблеми с кръвообращението.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Рак –– Тази седмица е вероятно да се върнете към стар проект, който сега може да изглежда по-привлекателен и по-лесен за изпълнение. Възползвайте от тази седмица, за да получите това, което искате. Венера и Меркурий ще ви помагат както в любовта, така и в работата. Необвързаните и по-млади представители на знака ще търсят забавления и ще намерят подходящата възможност за това. Организирайте събиране на приятели или кратко пътуване заедно. Промяната ще ви хареса. Ще почувствате поток от положителна енергия и нови възможности.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 10, 11

Лъв – Отлично време за представяне на проекти, договаряне на споразумения или търсене на нови възможности за кариера. Може да имате впечатлението, че само частично успявате да постигнете планираното. Всичко се усложнява допълнително с увеличения обем работа. Възползвайте се от креативността си. Иновативни решения могат да възникнат от привидно прости идеи, но е необходимо да се обърне внимание на детайлите, за да се гарантира, че всичко е добре структурирано. Идеално време за укрепване на емоционалните връзки и обсъждане на съвместни планове.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 12, 13

Дева – Началото на седмицата може да изглежда малко напрегнато, с множество задачи и ангажименти, които ще изискват вашето внимание. Това е добър момент да демонстрирате своята адаптивност и издръжливост. Приятелите могат да ви бъдат много полезни в този момент. Включете ги в решаването на проблемите си и преодоляването на предстоящите предизвикателства. Обстоятелствата са благоприятни да поемете инициативата на любовния фронт в очакване на положителна развръзка, но избягвайте да създавате нереалистични очаквания. Бъдете възможно най-активни физически.

Благоприятни дни – 6, 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Везни – Вероятно седмицата ви ще бъде доста натоварена. Избягвайте да поемате прекалено много задължения, както и да правите импулсивни избори. Старайте се да преценявате всички плюсове и минуси внимателно, преди да вземете важните решения. Звездите от хороскопа ви показват, че ще се чувствате удовлетворени от вниманието, което семейството и партньорът ще ви отделят и ще бъдете заредени с голям ентусиазъм. Ще имате изкушаващи дни, в които може да допуснете грешки. Необвързаните ще могат да разчитат на благоприятната Венера и увеличаване на чара, което ще им позволи да мислят повече за любов.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 10, 11

Скорпион – Работата може да ви измори и да донесе притеснения. Много проекти ще се развият по различен начин от планирания, но вие ще намерите нови начини, за да обърнете някои неща в своя полза. Не унивайте, скоро всичко ще се разреши и нови и интересни възможности ще се появят отново. Седмицата ще бъде малко тежка в емоционален план. Планетите ще са донякъде враждебни към вас. Вероятно често ще стигате до спорове с партньора си. Ще имате малко желание за общуване. Необвързаните могат да преживеят моменти на лошо настроение, което ще успеят да преодолеят едва през уикенда.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 12, 13

Стрелец – Предстои ви важна седмица, що се отнася до професионалната сфера на живота. Ще сте много заети с обичайното си работно ежедневие и ще сте склонни да пренебрегвате семейните си ангажименти. Предстоят ви напредък и удовлетворение, просто бъдете мъдри и насочвайте усилията си в правилната посока и се придържайте към обещанията си. По отношение на работата е възможно да намерите по-кратки пътища и тогава всичко може да се обърне във ваша полза. Отличен период, когато става въпрос за емоционални събития, насладете им се. Някой от миналото ви може са поиска да се върне.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Козирог –Хубави неща се случват в професионалната сфера на живота, както и тези, които се занимават с частен бизнес може да очакват успех и просперитет, финансите са добри и стабилни. В емоционален план се случват хубави събития. За някои са възможни дори съдбовни запознанства. Бъдете наясно с ухажорите. Фокусирайте се върху семейното и съвместно планиране, някои ще се замислят за смяна на местожителството си. Здравословно е възможен спад на енергията, затова е препоръчително лека предпазливост срещу вирусни инфекции.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 10, 11

Водолей – В деловата сфера за мнозина тази седмица са възможни смени на работа или предложения за нова работа. Възползвайте се от всяка появила се възможност, защото резултатите могат да бъдат фантастични. Ще бъдете за другите като източник на вдъхновение и нови насоки. Периодът е идеален да предприемете инициативи и да приложите на практика най-смелите си идеи. В емоционален план са възможни срещи, които ще погъделичкат въображението ви или ще отворят нови врати пред вас. Ако сте във връзка, подгответе се за период на обновление и задълбочаване на връзките.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 12, 13

Риби – Предстои ви много активна седмица, но е чудесна, за да завършите много неща, които са били изостанали. Мнозина ще си поставят по-голяма финансова цел. В емоционалната сфера се очаква положително развитие. Някой от близко разстояние може да ви изненада приятно и да прекарате приятно време с него. За обвързаните подобряване на отношенията с любим човек. Възможна е поява на хронични оплаквания. Отделете време да се отпуснете и да се насладите на свободното време. Добре е да планирате почивка, защото ще ви бъде трудно да поддържате висок енергиен потенциал през седмицата.

Благоприятни дни – 6, 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Водещи новини

Още новини