Като цяло е по-добре да не правите нищо и спокойно можете да обявите този ден за Ден на мързела

Pixabay
share

Луната е в знак Лъв от 01:48ч до 12:43ч на 29 септември

Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Проявяват склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено” и с достойнство. Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута. Когато Луната преминава през Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Прекрасно е да раздавате подаръци. Всеки копнее за похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:33ч на 27 септември до 02:41ч на 28 септември

Като цяло е по-добре да не правите нищо. Спокойно можете да обявите този ден за Ден на мързела. Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Следете знаците през деня и ги възприемайте като указание за нещо. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Да се избягва всяка активност, прибързаност, суета. Правете всичко спокойно и незабързано. Не хабете излишни сили.

По-добре е да не бързате за никъде и да прекарате деня сами. Не е необходимо да започвате нищо ново, но това, което вече е започнало, трябва да бъде завършено. Избягвайте да се напрягате. Енергията идва отвътре - трябва да я пестите и трупате, полезно е да мълчите. Много енергийна информация идва отвътре, трябва да я слушате, да се вгледате по-отблизо в знаците и е възможно да дойде някакво ново разбиране. Ако искате да си починете, почивайте си. Пазете се от случайни и ненужни контакти.

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да се чистят, да се пробиват, да се оперират.

Бърз секс сега не се препоръчва. Подходящ е чувственият и бавен секс. Може да създадете романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовна игра да се пие малко червено вино, после започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Погрижете се за косата си днес, не я излагайте на груби въздействия, тъй като всяко нарушаване на нейната структура може да доведе до влошаване на функционирането на енергоинформационната система.

Денят на пророчествата и предсказанията, когато можете "случайно" да отворите книга, да получите отговор на най-важния за вас въпрос в този момент.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Водещи новини

Още новини