В този ден се създава мост между световете

pixabay
share

Луната е в знак Риби до 12:25ч до 18 септември.

Усещането за реалност отслабва, затова избягвайте да се занимавате с важни дела. Мнозина ще се самосъжаляват, ще търсят уединение и желание да избягат от проблемите. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Интуицията се засилва. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове  или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистите тялото. 

Уязвими са ходилата на краката, да се снижи всяка физическа активност и натоварване. Да се избягва използването на вещества, които влияят на тялото – кафе, цигари, алкохол, лекарства, наркотични вещества. 

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 19:23ч 

Това е неблагоприятен ден (наричан сатанински), когато човек е изложен на различни изкушения и съблазни, а умът му е отслабен и не винаги е в състояние да издържи на негативните влияния на околната среда. Неслучайно символът на петнадесетия ден е изкушаващата змия. Един от критичните дни. Всички тайни на 15-ия ден могат да станат ясни, така че е по-добре да бъдете изключително честни, за да не се налага да се изчервявате по-късно. Добре е в този ден да работите върху себе си, да преразгледате живота си и да се изчистите от стари и ненужни неща. 

Най-важната победа в петнадесетия лунен ден е победата над себе си. Инстинктите преливат, а самоконтролът е отслабен. Трябва обаче да се опитате да засилите самодисциплината и да не се поддавате на необуздани инстинкти и емоции, за да избегнете неприятни последици. 

Отрицателното влияние на този ден може да засегне предимно човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти. Ето защо е по-добре да отложите разборките и като цяло да ограничите всякакви контакти с хора. Опитайте се да не казвате нищо през деня без особена нужда и особено да не влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да спестите огромно количество нервна енергия. Излишната енергия на предстоящото пълнолуние буквално прелива „през ръба“, почти напълно деактивирайки мисловните способности, здравия разум и чувството за мярка на много хора. 

На петнадесетия лунен ден трябва да се обърне специално внимание на храните, които консумирате, тъй като към енергийните им свойства ще се добавят и лунните енергии. Поради тази причина е строго забранено да се ядат застояли храни, тъй като вредното им качество ще бъде увеличено от Луната няколко пъти. 

По-добре е да не подстригвате косата си при близкото пълнолуние, защото обновявайки краищата на косата, ние допринасяме за факта, че косата започва да улавя всякакви енергии по-интензивно и има риск за здравето. 

Уязвими органи на тялото са панкреасът, както и диафрагмата, отделяща едната половина на тялото от другата (долният свят от висшия). Денят е опасен за диабетиците.

В езотеричен план се смята, че в този ден се създава мост между световете или както се казва още – отваря се портал между тях. Мост, по който човек трябва да премине в живота си от нисшия свят към висшия.

Родените в 15 лунен ден постоянно ще бъдат изкушавани. Вашият небесен покровител е Свети Георги Победоносец. Вашата задача е да пречиствате мислите си, да се учите и да се усъвършенствате.

Следва 16 лунен ден от 19:23ч на 17 септември до 19:46ч на 18 септември

Водещи новини

Още новини