Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, неочаквани промени или събития

pixabay
share

Луната е в знак Стрелец до 05:39ч на 12 септември

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува на някъде. Ставаме всеки по свой начин, малко идеалисти: мечтаем за по-добри времена, правим планове за почивка, търсим нови начини за решаване на проблеми. Тези лунни дни са благоприятни за придобиване на нови знания, на нови умения. 

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от инциденти се увеличава, особено в планините и под земята. Увеличават се пътно-транспортните произшествия. 

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 14:23ч 

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития, неочаквани промени. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие.

Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

По-добре е да се отложат финансови транзакции. Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Следва 9 лунен ден от 14:23ч на 10 септември до 15:28ч на 11 септември

Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. 

Трудно време. Плановете ви може да се объркват, нещата да не ви се получават. Отложете вземането на отговорни решения. Не правете планове, не започвайте нови дела. Избягвайте да се занимавате с пари - не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. 

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Правете техники за защита. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. 

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Водещи новини

Още новини