В този ден хората не кипят от енергия, по-скоро чувстват известен мързел и апатия

pixabay
share

Ракът е „женски“, воден знак. Транзитирайки тук Луната засилва цял набор от различни емоции: от най-възвишените и жизнеутвърждаващи до крайно потиснати и негативни, оказва силно влияние върху емоционалното състояние на човека. Хората могат да бъдат свръхчувствителни, но също така да се чувстват емоционални, нервни и раздразнителни, лесно се влияят. Интуицията има основната дума. Трябва да се осигури комфортна обстановка, най-доброто време да се създаде уют у дома. 

Времето, когато Луната е в знак Рак, трябва да се използва за укрепване на вегетативната нервна система със зелен цвят. Зеленият цвят е особено полезен за областта на гърдите и дихателната система. Има много зелени продукти, но не забравяйте за зелените дрехи, които имат особено влияние, както и за разходките в зелената зона. Така че, използвайте природата, за да защитите собствените си гърди! Дихателните упражнения на чист въздух са много полезни в дните на Рака. Опитайте се да отделите време за това. 

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха и черния дроб, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Ще служите добре на тялото си, ако в дните на водата се погрижите за нервите си и ядете храни, съдържащи водоразтворими витамини от група В.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:30ч на 29 август до 0234ч на 30 август

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Правете всичко бавно, не бързайте. В този ден хората не кипят от енергия, чувстват известен мързел и апатия. 

Избягвайте всяка активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Следете знаците през деня и ги възприемайте като указание за нещо. 

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. 

Бърз секс сега не се препоръчва. Подходящ е чувственият и бавен секс. Може да създадете романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовна игра да се пие малко червено вино, после започнете с разпускащ масаж. 

Водещи новини

Още новини