Могат да се появят внезапно нови възможности

pixabay
share

Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Телец до 16:06ч на 9 август.

Луната в този знак внася известна умиротвореност в живота и ни прави леко апатични.

Благоприятен период за развитие и довършване на по-рано започнали дела. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Шопингът добре се отразява на психиката.

Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка.

Събуждат се най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога

Хубаво е да прекарате повече време сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка.

Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, не стойте на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:14ч на 9 август

Ден на висшата небесна мъдрост. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Избягвайте спорове и конфликти. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Могат да се появят внезапно нови възможности.

Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да правите подаръци.

Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се рискува, защото това може да доведе до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства.

Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Заболявания появили се днес са доста опасни. Днес е необходимо да дишате много чист въздух.

Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост.

Водещи новини

Още новини