Как да започвате деня си според вашето число на живота?

Pixabay
share

Число на живота, число на житейския път, число на съдбата – може да го срещнете под различни наименования. Числото, сбор от вашата дата на раждане, носи много полезна информация за вас, пише rozali.com.

Замисляли ли сте се, че енергията, с която започвате деня си, оказва голямо влияние върху това по какъв начин ще го изживеете? Най-добрият вариант е да се събуждате в добро настроение и вътрешен покой. Подходящата сутрешна практика ще ви помогне да го постигнете. Ако се чудите каква е тя за вас - прочетете за практиката, която се препоръчва за вашето число на живота.

Тези зодии ще се къпят в пари цяла зима

Как да изчислите число на живота?

Всъщност е много просто – съберете всички цифри, които съставят вашата дата на раждане и ги редуцирайте до едноцифрено число.

Пример: дата на раждане – 14.07.1989 година

1 + 4 = 5

07 = 7

1 + 9 + 8 + 9 = 27,   2 + 7 = 9

5 + 7 + 9 = 21,    2 + 1 = 3

В случая числото на живота е 3.

Как трябва да започвате деня си според вашето число на живота?

Число на живота 1

Ако числото на вашия жизнен път е 1, вие сте лидер по душа. Притежавате невероятна сила и нищо не може да ви спре, когато сте устремени към конкретна цел. Понякога може да се почувствате претоварени от нещата, които се случват в живота ви. Всяка сутрин трябва да започвате деня си с упражнение за благодарност. Преди да станете от леглото, помислете за пет неща, за които сте най-благодарни.

Число на живота 2

Ако числото на вашия жизнен път е 2, притежавате дуалност, подходяща за всяко земно преживяване. Вие сте дълбоко обвързани с баланса и хармонията и можете да предавате тези усещания на другите. За да останете свързани с вашата общност, започнете деня си, като се свържете с приятелите и семейството си. Не е необходимо всеки ден да бъде чрез ранно обаждане или съобщение, понякога може да го правите и мислено.

Число на живота 3

Ако числото на вашия жизнен път е 3, вие сте творческа и комуникативна личност. Мислете за това число като за двама родители, които се събират и раждат метафорично дете, пълно с дълбочина и всеобхватност. Всяка сутрин започвайте деня си като създавате подробен план за това какъв ще бъде той. Най-добре записвайте плановете и задачите си на лист хартия.

Число на живота 4

Ако числото на вашия жизнен път е 4, вие сте упорити, понякога дори инатливи и трудно променяте нещата. Също така сте много практични, но понякога поемате тежестта на другите и това може да ви изтощи както физически, така и емоционално. Ето защо всяка сутрин трябва да се поглеждате в огледалото и да си казвате „Обичам те“. Единственият човек, който винаги ще бъде до вас, сте вие самите.

Число на живота 5

Ако числото на вашия жизнен път е 5, вие сте диво дете в душата си! Вашето желание за приключения и спонтанност е това, което ви движи ден след ден. Едно нещо е сигурно - не сте толкова заземени като номер 4 и имате нужда да се настройвате по-дълго за практичните, скучни задължения от деня. За вас ще бъде полезно да започвате деня си, като си давате достатъчно време за събуждане. Станете 15 минути по-рано, за да не се налага да бързате, а да започнете деня спокойно и с усмивка.

Число на живота 6

Ако числото на вашия жизнен път е 6, за вас дома и семейството са много важни. Приемате много сериозно нуждите на най-близките си хора и се стараете да ги правите щастливи. Това означава, че понякога можете да се увлечете в мисли повече за другите, отколкото за себе си. Опитайте се да започвате деня си с 5-10 минути медитация. Това ще ви даде енергията, от която се нуждаете.

Число на живота 7

Ако числото на вашия жизнен път е 7, вие сте дълбок мислител и имате силно чувство за мъдрост и интуиция. Въпреки това вашият блуждаещ ум често може да ви отведе далече от спокойствието. Започвайте дните си с разтягания и упражнения! Движението избирате вие, но е важно да го има – по този начин ще дадете още малко почивка на ума си и ще започнете деня заредени с енергия.

Число на живота 8

Ако числото на вашия жизнен път е 8, вие ще изживявате етапи на „подновяване“. Хората с това число на живота са амбициозни и приемат работата и успехите си сериозни. Често могат да бъдат контролиращи. Започвайте деня си, като записвате идеи и мисли. Пишете за каквото и да е, развихрете въображението си и най-добрите идеи материализирайте във физическия свят.

Число на живота 9

Числото на жизнен път 9 се смята за края на цикъла на числата на живота. Това число обикновено представлява екстремното човешко преживяване. Събуждайте се всяка сутрин и просто дишайте. Оставете тялото и ума си в покой, свържете се с емоциите във вас, които са толкова силни. Порадвайте се на тишината и следете дъха си. 

Водещи новини

Още новини