Светът отразява нашата същност като огледало

Novini.bg
share

Луната е в знак Стрелец от 05:18ч на 19 април до 06:53ч на 21 април

Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред". Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори  страст към хубавия живот. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората започват да се стремят към обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 април

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 23:49ч на 19 април (от 22:30ч на 18 април)

Днешният ден ни служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако ви благодарят днес или похвалят за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не е случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо, всяка дреболия.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, може да срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не се допускат лоши. Има риск да се изпаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко е добре да се спи. Опасни са силните аромати. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне. Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. 

Подстрижката активизира вашата енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 23:49ч на 19 април до 01:05ч на 21 април

Слънчев календар – 30 слънчев ден – Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има запален огън (свещ) в днешния ден и дори да се медитира върху пламъка. Четенето на молитви днес много добре изчиства. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

Водещи новини

Още новини