Символ на деня е рогът на изобилието

Pixabay
share

Луната е в знак Риби до 20:48ч на 25 февруари

Време за озарение и просветление. Лунното влияние в Риби засилва интуицията и много хора могат да получат прозрение или да ги осени интуицията. В любовните дела трябва да се проявява голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде интензивни, сърцето прекалено открито. Хората са емоционално нестабилни, лесно се поддават на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми, на брега на морето - това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Подходящо време за благотворителни дела.

Уязвими са ходилата на краката и кожата. Да се намалят течностите и алкохола, за да не се натоварват бъбреците. Не е добре да се мие косата сега, може да се появи пърхот.

Продължава 1 лунен ден продължава до 07:55ч

Доминиращ 2 лунен ден от 07:55ч на 24 февруари до 08:19ч на 25 февруари

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

Най-добрият ден за почивка

2-ри лунен ден се явява трамплин за постигане на успех от хората, въвлечени в сферата на бизнеса. Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията.

Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е момента да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости при разумно обяснение ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

11 слънчев ден – Това е най-щастливият ден от слънчевият месец, радостен, весел, блестящ, светещ. Денят на топлината и светлината, когато плодовете на „нечистите” дела се заличават и всеки човек проявява ярко сияние на слънчевата енергия. Опитайте се да откриете Бог в себе си. Хубаво е да се занимавате с творчество, рисуване, поезия, музика. Опитайте се да общувате лесно, да правите радостни изненади на другите.

Водещи новини

Още новини