Астро съветът: Бъдете внимателни в интимните взаимоотношения

share

Родените на 3-то, 21-во и 30-то число и всички, които навлизат в 30-та и 60-та си годишнина или имат съдба 3, трябва да са внимателни към сигналите, които получават на различни нива. Каквото и да им се случва в живота, те имат духовна подкрепа, тъй като са под влияние на Юпитер.

Тяхната кармична задача е да открият как да хармонизират трите елемента на своята същност – тяло – душа – дух. Много от техните проблеми ще са последица от тяхното силно Его и прекомерните емоции.

Луната е в знак Скорпион. Ден на бащите. Докато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергия върху децата е особено благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях. Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най- добре е ако е свързан с кръвна връзка с детето.
Силно уязвима е пикочно-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя.

4-ти лунен ден - Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства.

Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди.Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от близките ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната страна, правете компромиси.
Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса.Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Водещи новини

Още новини