Ясен Тодоров: Ясен Тодовов обясни за вечерята преди стрелбата по Митьо Очите

share

"Всеки гражданин има право да се интересува от нещо, аз още на 10 години започнах да тренирам лека атлетика на Герена, предпочитам да говорим за Левски и ЦСКА, отколкото за съд и прокуратурата, защото и проблемите в българския футбол са големи. Запален левскар съм и обичам българския футбол. Коментирам ЦСКА, защото съм ходил на много мачове на ЦСКА и смятам, че законът там не се спази, има два отбора, които се казват ЦСКА, единият е автентичният, който спечели Купата, а другият дефакто е Литекс, не е ЦСКА".

Това заяви в ефира на БТВ шефът на Етичната комисия във Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров.

"Зад ничий интереси не заставам, автентичният ЦСКА дори не е на Васил Божков, а отново е на Гриша Ганчев, но техните схеми са ясни. На мен ми е гадно за феновете, имам страшно приятели сред тях. На какво основание хибридът ЦСКА ще играе на стадион Българска армия, на какво основание, кажете ми, чуди се той. И въпреки, че съм върл левскар, ми е гадно за всички тези запалянковци. Случващото се е лош пример за българското общество, защото законите са написани, за да се спазват", допълни още Тодоров.

"На медиите им е много интересно с кого пия ракия и къде ходя", заяви той. Като допълни, че със сайта "Бивол", който е публикувал абсюлютни според него лъжи, че се забавлявал с мутрите, ще се видят в съда.

„Това са страшни манипулации. Има ли нещо лошо в това? Едва ли не аз и главният секретар сме организирали атентата срещу Митьо Очите”, коментира още Тодоров.

Той уточни още, че неговите отношения в Бургаския регион са само с магистрати.

Ядосан от обвиненията на Хекимян, Тодоров го запита „Ние с вас засичали ли сме се в заведение, знаете ли чия собственост е”.

По отношение на Радост Бошнакова, Тодоров я защити. „Радост Бошнакова е новият прокурор в несебърския регион, просто явно тя ще им пречи. Тя не слага чадър на никого и затова е неудобна”, коментира още той.

Водещи новини

Още новини