Вижте новите кадри, които заковават акушерката, пребила малката Никол

Булфото
share

Новите кадри от бруталното престъпление на акушерката Емилия Ковачева, което потресе цялата държава, показват как час след като вече е нанесла зверския побой над малката Никол със стъклено шише и след като вече я е натискала по главата, тя започва отново да малтретира единствено въпросното бебе, без да посегне на друго мъниче.

В 02:56 ч. побойницата хваща за крачетата пеленачето Никол, започва да я блъска, където види, пише "България Днес". В продължение на 8 минути бебенцето е подложено на мъчения от страна на медицинската служителка. Най-потресаващото от видеото е, че след невижданата агресия към детето Ковачева го гали, слага му биберон и му оправя одеялцето. Няколко секунди се взира в него, след което напуска отделението.

Криминалисти коментират, че вторият запис може да се окаже с особена важност пред съда. Причината е, че адвокатът на акушерката твърди как тя изобщо не си спомняла да е удряла бебето. Актът не е само един, а цяла серия, разсъждават спецченгета.

Не е за подценяване и фактът, че на един от първите разпити миналия четвъртък, когато Ковачева бе задържана рано сутринта от жилището си в Самоков, тя е обяснила на полицаите лаконично "Бях изнервена", без да уточни нищо повече.

 

 

Водещи новини

Още новини