Алексей Петров: Шоуто свърши

share

"Шоуто приключи по подобаващ начин, доказателство е, че това управление наистина беше един цирк",  каза пред журналисти Алексей Петров, преди началото на днешното съдебно заседание по делото „Октопод”.

„Когато Цветан Цветанов говори за мен, той казва „аз се осмелих да му посегна”, но не казва заради какво, а просто защото съм бил неудобен. Цветанов трябваше да дойде и да се бори с престъпността. Той в един момент реши, че аз не трябва да съм толкова близък с премиера Бойко Борисов, защото на него това му се полага след толкова време”, обясни Петров.

"Цветан Цветанов е говорителят на Бойко Борисов, а Бойко Борисов е човекът, който се страхува от мен", посочи той.

„България е завладяна от безработицата, една от най-модерните професии е лъжесвидетелството, с натиск, обещания и плащане”, заяви Петров.

За случая с дъщерята на Евелин Банев - Брендо - Лара, Алексей Петров каза: „Аз знам не малко, тоест бих могъл да бъда полезен, но засега никой не се е обърнал към мен, защото и тук страхът е голям какво ще каза, аз ще кажа истината и тя ще засегне хора, които до вчера бяха в управлението, но конкретно ще засегне хора от службите, които и сега работят”.

Водещи новини

Още новини