Таен свидетел от Тервел внася обрат в делото "Белнейски"?

share

Само един от двамата тайнствени свидетели по делото "Белнейски" е представен в пловдивския апелативен съд, съобщава "24 часа".

Защитникът на Лазар Колев-Марин Марковски, упорито настояваше пред съда на 29 януари, когато процесът стартира отново след решение на Върховния съд да бъдат допуснати за разпит 2-ма души.

Единият излежавал присъда, а другият бил в чужбина. Топадвокатът не пожела да назове имената им, защото двамата знаели много важни неща и се страхувал за тяхната сигурност. Очаква се те да свидетелстват в полза на обвинения в убийството на Росица и Христина Белнейски - Лазар Колев.

"Защо не ги доведохте? После кой бавел делата", изригна съдия Евдокия Кемалова. И даде срок на Марковски да представи данните на двамата. Иначе, че ще ги заличи. Този срок вече изтече, а в деловодството на съда е представено само едно лице от град Тервел. Според юристи това е свидетелят, който излежава присъда, съобщава още "24 часа".  Защитата на подсъдимия очаква показанията му да внесат обрат в процеса.


 

Водещи новини

Още новини