Конфискуват имуществото на убиеца, разчленил съученика си

share

Съдия изпълнител описа имуществото на родителите на убиеца Кристиян Петров от Перник - Соня и Костадин и то ще бъде продадено на търг, пише "Всеки ден".

Според изданието парите трябва да покрият кръвнината от 200 000 лева, които все още не са платени на родителите на жертвата - 17 -годишния Кристин Иванов - Емилия и Емил Андонови. Кристиян излежава 11-годишна присъда за жестокото убийство, при което разчлени тялото на единадесетокласника.

В момента той се намира в Бобовдолския затвор и след 3 години трябва да е на свобода.

Жестоката трагедия се разигра на 10 октомври 2004 година. Тогава 17-годишният Петров, единадесетокласник от техническата гимназия "Юрий Гагарин", закла и наряза тялото на своя съученик Кристин Иванов. Престъплението извърши в жилището на баба си Росица Русимова, която е на работа в Гърция. Учениците отишли в апартамента да играят карти. Кристин повече не се прибира вкъщи. Обезумели от тревога родителите и брат му започват да го търсят из града. Звънят на приятели, на съученици, но никой не знае къде е той. Ден по-късно полицията получава сигнал за стрелба и отива на адреса. Криминалистите са направо вцепенени от гледката. В апартамента намират части от тялото на изчезналото момче. Във фризера са подредени пликове с вътрешните органи на момчето и месо от бедрата му.  17-годишният Кристиян води полицията на мястото, където са останалите части от тялото на Иванов. Уморен от зловещото деяние Петров се прибирал у дома и легнал да спи, пише още вестникът.

Водещи новини

Още новини