БСП: Изборната машина на ГЕРБ засече

share

На последните десет частични избора ГЕРБ не печели никъде, БСП  има победа в три кметства и в едно отива на балотаж. Това  коментира секретарят на БСП Катя Николова на пресконференция по  повод проведените в неделя частични избори за кмет в десет  населени места. По думите й реалният вот на хората е най-доброто социологическо изследване.

В Калофер ГЕРБ са трета политическа сила и печелят едва 2,4  процента от избирателите, отбеляза Николова и поздрави  спечелилия кмет Румен Стоянов, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП. Катя Николова коментира, че въпреки натиска, лъжите и  манипулациите хората вече не вярват на ГЕРБ и анти-ГЕРБ вълната  се надига. Основният извод от тези избори е, че вече страхът на  хората до голяма степен е преодолян и те са готови да отстояват  истинския си вот, посочи тя.

Изборната машина на ГЕРБ засече, коментира председателят на  Младежкото обединение на БСП Явор Гечев.

По-късно днес младите социалисти ще дадат началото на акцията  "Обратно броене" на оставащите дни от мандата на ГЕРБ. Всеки  ден ще излиза по един слоган, днес той е закономерен - "Началото на края на ГЕРБ", коментира Гечев.

Водещи новини

Още новини