Мая Манолова: ГЕРБ отклонява вниманието с претоплени манджи

share

Парламентарното мнозинство на ГЕРБ водено от Яне Янев се опитва да направи световен рекорд по разследващи комисии. Защо точно сега Янев се опитва да създаде разследваща комисия за кабинета "Станишев"  е един въпрос, чийто отговор е, че по този начин се правят опити да бъдат замазани очите на хората. Тройната коалиция вече беше разследвана и нищо не беше установено, но явно ГЕРБ са в паника. След като опоскаха държавата, създадоха най-големия брой корупционни скандали. Те се опитват да отклонят вниманието от тях с едни претоплени манджи. Това заяви червената депутатка Мая Манолова в ефира на БНТ.

"Яне Янев е сляп и глух за всичко, което се случва днес. Защо случая с депутата Коцев, който лъсна напоследък - не е разследван, а се знае от една година, че е изнудвал шефа на АЕЦ"Козлодуй", попита  Манолова. Тя бе категорична, че разбира депутата от РЗС , защото той иска да си осигури своята малка трибуна. "Но ГЕРБ не ги разбирам, защото те играят второстепенна роля в тази ситуация", заяви още тя.

Липсата на аргументи от страна на ГЕРБ ще се компенсират с комисии-димки, категорична е депутатката от БСП.

Нагло е от страна на управляващите да прехвърлят топката в полето на опозицията като замесят Румен Овчаров в скандала с пребития шеф на АЕЦ "Козлодуй", заяви още Мая Манолово.

Водещи новини

Още новини