Пеевски: Днес е много интересен ден, в който президентът Радев ме изненада особено приятно

Novini.bg
share

Днес е много интересен ден. Господин Радев успя приятно да ме изненада, защото го чух да обяснява колко хубав е бил самолетът F-16. Преди лобираше да купим „Грипен“, а днес вече е рекламно лице на F-16. Това е най-добрият самолет за България, който с решение на парламента беше купен. Това каза пред медии в парламента председателят на ДПС Делян Пеевски.

На журналистически въпрос как може да се ограничи т.нар. изборен туризъм, Делян Пеевски отговори, че вече нищо не може да се направи, тъй като партиите са в предизборна кампания и „няма време за промени“.

Радев полетя с F-16

Днес Борислав Гуцанов от БСП оповести в пленарна зала, че има информация за 1200 души, които се водят на един и същ адрес в село Стамболийски. В село Бело поле, Благоевградско, пък се водят 10 000 души на един адрес, а селото наброява 600 жители. По думите на Гуцанов на ул. „Струма“ 2 в един трафопост в селото са регистрирани 4000 души.

По-рано днес Асен Василев от „Продължаваме промяната-Демократична България“ призова ГЕРБ в оставащите дни на това Народно събрание да се приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост.

Там има три антикорупционни закона и е крайно време Бойко Борисов да спре да се крие зад храстите и да излезе и да каже като мъж - тези закони ни притесняват, посочи Василев.

Помолен да коментира тези думи на Асен Василев към Бойко Борисов, Делян Пеевски каза, че Асен Василев явно „питае по́ така чувства към Борисов“.

„Да ги оставим, те ще си ги споделят помежду си“, допълни той. 

Асен Василев: Борисов да спре да се крие в храстите

Водещи новини

Още новини