Костадинов пламенно защити "черния списък" на "Възраждане": притеснява се, че децата ще започнат да питат и какво е поза 69 от "Кама Сутра"

бТВ
share

В интервю за "Лице в лице" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пламенно защити станалия популярен като "черен списък" с имена на учители, които не са напълно съгласни с приетите от парламента ЛГБТ поправки. 

Водещият на предаването - Цветанка Ризова, се опита да го постави в хипотетична ситуация, в която той е учител и дете го попита за нетрадиционната сексуална ориентация.

"Как трябва да му се отговори? Костадин Костадинов ми забранява да кажа?", попита тя.

Едни и същи тарикати, едни и същи лъжи, едни и същи горди жертви

Лидерът на "Възраждане" гордо заяви, че първата му професия е учител.

Представи отново и виждането си, че учителите от списъка са хора, които не спазват закона. И възмутено зададе въпроса: "Какво става, ако утре някое дете попита: "вчера гледах много хубав порно филм, какво е поза 69 от "Кама Сутра"?

Цветанка Ризова се почуди дали всъщност той самият не нарушава закона, като насажда омраза на база на сексуална ориентация, на което Костадинов се ядоса и отрече да е истина. 

Той обясни и какво са правили представители на ръководената от него партия на форум на БРИКС в Москва. По думите му - те са били поканени от организатора, въпреки появилите се твърдения, че представителите на "Възраждане" сами са си купили билети и отишли по собствена инициатива. 

А сега - накъде? Турция иска в БРИКС, остава и кандидат за член на ЕС

"Членовете на БРИКС са 9 + 1 държави, там имаше 126 - такива, които искат да общуват и търгуват със страните от БРИКС. Целта ни беше да създадем контакти - това е бъдещето на света. Този съюз обхваща почти 4 милиарда души и генерира повече от 50% от световния брутен вътрешен продукт", посочи лидерът на "Възраждане".

И обобщи, че там са видели как се развива "цивилизованият и свободен свят", като убедено заяви, че Русия е демократична държава. 

"Кой първи започна войната вътре в самата Украйна? В Сирия американците са окупирали 10% от територията, Израел в момента извършва геноцид", започна да изрежда той пред Ризова.

Тя прекъсна историческия разказ на Костадинов, който в заключение ѝ обясни: "Ще осъдим Москва тогава, когато осъдим Вашингтон, който е създал този международен правен ред. Той не е хубав, но е създаден от тях".

По думите му на форума "Възраждане" са придобили "много сериозен опит", който ще използват в момента, в който "ще управляват България". По думите на Костадинов, това може да се случи и след два месеца и зависи от това за кого ще гласуват българите. 

Водещи новини

Още новини